|
www.tactical-spec.com Forum Tima za Takticki Trening
|
| Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
| Autor |
Poruka |
THE SERB
Pridružio: 21 Maj 2008 Poruke: 1
|
Poslao: Sre Maj 21, 2008 11:35 am Naslov: Tactical Srbija! |
|
|
Pozdrav!
Moje ime je Ilija!Clan sam tima tactical Srbija koji okuplja entuzijaste iz cele Srbije koji neguju interesovanje prema taktickim igrama i simulacijama manjih borbenih okrsaja!Okupljeni smo najvise oko sajta www.tacticalsrbija.com tj. oko foruma!Okupljamo se svake Nedelje na nekoj drugoj lokaciji uglavnom u Vojvodini!Ima nas 20tak aktivnih clanova koji su tu svakog vikenda na razlicitim desavanjima!
Oprema koju koristimo je oprema za bavljenje paintabolom, samo sto smo mi otisli korak dalje i u samu osnovu ovoga sporta smo ubacili takticke elemente.Nosimo maskirne uniforme,takticke prsluke,uredjaje za komunikaciju.Oruzije koje koristimo je takozvano scenario oruzije za paintball.Razlkika izmedju njega i klasicnih paintball markera je u tome sto su ovi vrlo slicni pravom oruziju!Postoje replike najpoznatijeg vatrenog oruzija:M4,Ak47,MP5.U skorije vreme su se cak pojavili i paintball pistolji.
Tereni na kojima se odrzavaju nasi susreti su kako i sumski tako i zatvoreni(urbani).
Da skratim pricu posto bih mogao nasirokoi nadugacko,ovim putem zelim da vas pozovem da nam se prikljucite i ako zelite da napravimo neki vid saradnje!Mi imamo opremu i zelju da naucimo nesto novo,a vi imate mnogo iskustva!Verujem kada se te stvari spoje moze da ispadne nesto jako dobro!
pozdrav
Ilija
yudvd@hotmail.com |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Operativac Administrator
Pridružio: 13 Feb 2006 Poruke: 49 Lokacija: Obrenovac, Srbija, Evropa
|
Poslao: Sre Maj 21, 2008 10:11 pm Naslov: |
|
|
Postovani G-dine Ilija,
drago nam je zbog Vaseg intersovanja i u svakom slucaju mi Vam stojimo na raspolaganju u pogledu daljih konsultacija i definisanja optimalnih oblika saradnje.
- Mi aktivno saradjuemo sa Vasim kolegom, G-dinom Martinovic Milicem iz Arandjelovca u pogledu periodicnog angazovanja paintbal opreme za nase potrebe.
- Pohvale za Vas website.
S postovanjem,
HQ Tactical Training Team |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|